Hopp til hovedinnholdet

Samboeren min nekter å snakke om det som er vanskelig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 20 og det er samboren og. Vi har vært sammen i 7 mnd og vi bor sammen. Vi har det kjempe godt sammen når hu er blid og fornøyd, men til tider ut av det blå vil hu ikke snakke og blir sur av ingen ting. Har spurt om jeg har gjort noe galt og det har jeg ikke gjort sier hu. Hvis jeg skal ut og gjøre noe en liten stund sier hu det er greit men kommer med et furtetryne som tilsier at hu vil ha meg hjemme. Men hvis hu skal ut på fest alene så får jeg bare holde kjeft. Og når jeg prøver og snakke med hu så sier hu enten vet ikke eller ikke svarer i det hele tatt, for føleser vil hu ikke snakke om og det sårer veldig og det vet hu. I dag sa hu at hu skulle på fest til helga, og jeg sa forsiktig at du har jo festa 3 helger på rad og du sa du skulle tilbringe høstferien med meg siden du er så mye borte på jobb og skole. Det endte med at hu overhode ikke vil snakke med meg nå eller se på meg, hu vil heller ikke være i samme rom som meg. Vet ikke hva jeg skal gjøre? Hjelp meg:(

SVAR

Besvart 13.10.2018 13:49:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle