Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Samboeren min nekter å snakke om det som er vanskelig.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 20 og det er samboren og. Vi har vært sammen i 7 mnd og vi bor sammen. Vi har det kjempe godt sammen når hu er blid og fornøyd, men til tider ut av det blå vil hu ikke snakke og blir sur av ingen ting. Har spurt om jeg har gjort noe galt og det har jeg ikke gjort sier hu. Hvis jeg skal ut og gjøre noe en liten stund sier hu det er greit men kommer med et furtetryne som tilsier at hu vil ha meg hjemme. Men hvis hu skal ut på fest alene så får jeg bare holde kjeft. Og når jeg prøver og snakke med hu så sier hu enten vet ikke eller ikke svarer i det hele tatt, for føleser vil hu ikke snakke om og det sårer veldig og det vet hu. I dag sa hu at hu skulle på fest til helga, og jeg sa forsiktig at du har jo festa 3 helger på rad og du sa du skulle tilbringe høstferien med meg siden du er så mye borte på jobb og skole. Det endte med at hu overhode ikke vil snakke med meg nå eller se på meg, hu vil heller ikke være i samme rom som meg. Vet ikke hva jeg skal gjøre? Hjelp meg:(

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer