Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil gjerne redde forholdet, men føler ikke at kjæresten min prøver.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vært sammen med kjæresten min i snart 3 år og har et spørsmål. Det har vært slikt at vi begge har hatt det vanskelig i det siste, vi har diskutert ganske ofte, og da mener jeg ganske alvorlige diskusjoner hvor det går over grensen. Vi har snakket sammen om at vi skal forbedre oss etter hver diskusjon, men jeg ser ingen forbedring fra hennes side. Jeg har lagt merke til at hun ikke tar initiativ, og jeg har nevnt det flere ganger men fortsatt så ser jeg ingen forbedring i det. Jeg har kommet til det punktet hvor jeg biir lett irritert og sur pga oppførselen hennes, det har blitt så ille at jeg selv får tanker om «Dette forholdet kommer ikke til å holde». Det som er så kjipt er at vi begge har gjort så utrolig mye for å få dette til å funke, vi hadde distanseforhold i begynnelsen og etter et år flyttet jeg fra Norge til Sverige ettersom at hun bodde der. Jeg skjønner ikke hvilket valg jeg skal ta, jeg vil så gjerne bli og redde dette forholdet.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer