Hopp til hovedinnholdet

Vil gjerne redde forholdet, men føler ikke at kjæresten min prøver.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vært sammen med kjæresten min i snart 3 år og har et spørsmål. Det har vært slikt at vi begge har hatt det vanskelig i det siste, vi har diskutert ganske ofte, og da mener jeg ganske alvorlige diskusjoner hvor det går over grensen. Vi har snakket sammen om at vi skal forbedre oss etter hver diskusjon, men jeg ser ingen forbedring fra hennes side. Jeg har lagt merke til at hun ikke tar initiativ, og jeg har nevnt det flere ganger men fortsatt så ser jeg ingen forbedring i det. Jeg har kommet til det punktet hvor jeg biir lett irritert og sur pga oppførselen hennes, det har blitt så ille at jeg selv får tanker om «Dette forholdet kommer ikke til å holde». Det som er så kjipt er at vi begge har gjort så utrolig mye for å få dette til å funke, vi hadde distanseforhold i begynnelsen og etter et år flyttet jeg fra Norge til Sverige ettersom at hun bodde der. Jeg skjønner ikke hvilket valg jeg skal ta, jeg vil så gjerne bli og redde dette forholdet.

SVAR

Besvart 22.10.2018 10:00:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle