Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vansker med kjæresten, hvordan løse problemet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vært hatt kjæreste i snart 1 år og har noen få problemer i ekteskapet som jeg gjerne skulle ha fått løst. Det første er at vi bare møter hverandre 3-4 timer per måned og har sagt ifra om det problemet til henne flere ganger. Likevel har ikke problemet løst seg opp. Det andre er at jeg har begynt å bli mer interessert i en annen jente som jeg kan være sammen med i nesten hele helga flere ganger i måned, men jeg vil ikke såre henne via skilsmisse fordi det er bare dårlig gjort. Har dere noen forslag på problemet? Det tredje problemet er at kjæresten som jeg har nå vil helst holde forholdet hemmeligt for familien.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer