Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene mine vil prøve å nekte meg å gifte meg med kjæresten min.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min som bor i utlandet hadde planer om at foreldrene mine ikke skulle få vite at vi to har tenkt til å gifte oss senere, fordi foreldrene mine tidligere har snakket om hvor dårlig foreldrene hans er, faren min liker ikke at foreldrene hans ikke ber og røyker. Og han har hørt masse sånn: pass på døtrene dine at de ikke blir lurt av sønnene til denne mannen, når vi var i utlandet. Men jeh tenker at uanswtt hvorfan familien er så er det gutten jet vil ha, og han er jo veldig hyggelig med meg, han er der for meg, har føelser for han. Moren min fant ut at vi er sammen og da begynte hun å si: bare Chatt med han narkomanen du, når faren er tilbake til Norge så skal vi ha et møte om det, jeg fortalte moren min at hun ikke har noe å bekymre seg om, at jeg ikke har tenkt til å få han inn helt til jeg er 100% klar med hus og alt. Jeg føler de kommer til ånekte meg og ødelegge planen vår, ogfaren minliker ikkefamilien hans. Søstrenemineerenig med dem!!Hvaskal jeggjøre og si

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer