Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine vil prøve å nekte meg å gifte meg med kjæresten min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min som bor i utlandet hadde planer om at foreldrene mine ikke skulle få vite at vi to har tenkt til å gifte oss senere, fordi foreldrene mine tidligere har snakket om hvor dårlig foreldrene hans er, faren min liker ikke at foreldrene hans ikke ber og røyker. Og han har hørt masse sånn: pass på døtrene dine at de ikke blir lurt av sønnene til denne mannen, når vi var i utlandet. Men jeh tenker at uanswtt hvorfan familien er så er det gutten jet vil ha, og han er jo veldig hyggelig med meg, han er der for meg, har føelser for han. Moren min fant ut at vi er sammen og da begynte hun å si: bare Chatt med han narkomanen du, når faren er tilbake til Norge så skal vi ha et møte om det, jeg fortalte moren min at hun ikke har noe å bekymre seg om, at jeg ikke har tenkt til å få han inn helt til jeg er 100% klar med hus og alt. Jeg føler de kommer til ånekte meg og ødelegge planen vår, ogfaren minliker ikkefamilien hans. Søstrenemineerenig med dem!!Hvaskal jeggjøre og si

SVAR

Besvart 21.11.2018 23:20:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er du gammel nok?

Du har egne rettigheter fra du er født, for eksempel retten til å ha et navn og statsborgerskap. Her finner du en liste med oversikt over en del viktige aldergrenser for når du er gammel nok - fra 0 til 24 år.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle