Hopp til hovedinnholdet

Tempramentsfull kjæreste som skremme meg. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg kunne ikke finne noen annen katergori for kjareste eller samboer, sa da ble dette den mest riktige. Jeg bor for oyeblikket i Australia med en australsk kjareste, vi har vart sammen siden februar og har bodd sammen siden juni. han er en fantastisk morsom mann, 29 ar, jeg 23. Likevel har vi hatt sa mange krangler i det siste, vi har ulike verdier: han ser ikke problemet med [ stjele litt fra butikken, tar for mange smertesillende, har brukt dop, og blir hissig veldig fort. Jeg tenker pa det som et sinneproblem, han har ogsa kastet en musicangel i veggen mot der jeg sto i sinne, og sa han ikke mente kaste den pa meg. Det er sa masse som tyder pa at vi aldri blir a leve resten av livet sammen, likevel er jeg livredd for a miste han, jeg elsker han, og kjenner ingen andre her. Han er morsom, sot og min beste venn. Tanken pa at han finner noen andre dreper meg, og far meg til a ville bli. hva gjor jeg? faren min mener jeg bor komme meg ut av forholdet. Vi har det SA bra, men SA darlig

SVAR

Besvart 30.11.2018 11:25:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle