Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Tempramentsfull kjæreste som skremme meg. Hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg kunne ikke finne noen annen katergori for kjareste eller samboer, sa da ble dette den mest riktige. Jeg bor for oyeblikket i Australia med en australsk kjareste, vi har vart sammen siden februar og har bodd sammen siden juni. han er en fantastisk morsom mann, 29 ar, jeg 23. Likevel har vi hatt sa mange krangler i det siste, vi har ulike verdier: han ser ikke problemet med [ stjele litt fra butikken, tar for mange smertesillende, har brukt dop, og blir hissig veldig fort. Jeg tenker pa det som et sinneproblem, han har ogsa kastet en musicangel i veggen mot der jeg sto i sinne, og sa han ikke mente kaste den pa meg. Det er sa masse som tyder pa at vi aldri blir a leve resten av livet sammen, likevel er jeg livredd for a miste han, jeg elsker han, og kjenner ingen andre her. Han er morsom, sot og min beste venn. Tanken pa at han finner noen andre dreper meg, og far meg til a ville bli. hva gjor jeg? faren min mener jeg bor komme meg ut av forholdet. Vi har det SA bra, men SA darlig

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer