Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Frykter venninnen skal bli giftet bort i India i juleferien

account_circle

SPØRSMÅL

Ahhh...... Jeg tror ikke dere skjønner spørsmålet mitt, men jeg lurer på.hvordan greia med det å bli giftet bort er i hinduismen. Fordi jeg frykter min vennine skal bli giftet bort! Jeg har spurt ol det flere ganger og dere bare svarer at det er relhions frihet og balblabla jeg lurer på hvordan det er med ekteskap. Jeg trenger svar fort de reiser ved juleferie start. Dere har svart på et spørsmål om Islam som ligner dette så jeg tenker at dere burde kunne klare å svare på dette spørsmålet.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer