Hopp til hovedinnholdet

Tror du han blir interresert i meg eller er han bare ute etter sex ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg har en stor ting jeg lurer på, jeg er singel og er 16 år. for et halvt år siden så var jeg sammen med en annen. han kom jeg fort over fordi jeg ikke var interresert og jeg begynte å prate med en annen. Han her, er utenlandsk og er veldig opptatt av sex. jeg synes gutten er meget pen og vi har ligget sammen 4 ganger etter august med mellomrom. grunnen til dette er at han er så av og på og han vil ikke ha forhold. jeg har ikke lyst på forhold jeg heller men det er veldig irriterende fordi jeg blir fort betatt og jeg har dessverre blitt det litt til denne gutten og jeg syntes d er vanskelig å si nei. han er veldig hyggelig før vi har sex men rett etter så er han en helt annen person. nå har jeg jo sagt mye negativt om han og han er innimellom litt frekk og ubehagelig også. jeg mistet smak for han en stund men ble interresert igjen. jeg vet at jeg burde tenke på hva jeg vil med gutter men jeg tenker at d går en grense. tror du han blir interrisert i meg eller bare er ute etter sex

SVAR

Besvart 10.12.2018 08:46:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Angrer du etter sex?

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen. Ungdomsjournalist Julie har mer om dette.

 

Les mer
attach_file

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke alene. Tilfeldig sex er relativt vanlig.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
account_circle