Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Tror du han blir interresert i meg eller er han bare ute etter sex ?

account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg har en stor ting jeg lurer på, jeg er singel og er 16 år. for et halvt år siden så var jeg sammen med en annen. han kom jeg fort over fordi jeg ikke var interresert og jeg begynte å prate med en annen. Han her, er utenlandsk og er veldig opptatt av sex. jeg synes gutten er meget pen og vi har ligget sammen 4 ganger etter august med mellomrom. grunnen til dette er at han er så av og på og han vil ikke ha forhold. jeg har ikke lyst på forhold jeg heller men det er veldig irriterende fordi jeg blir fort betatt og jeg har dessverre blitt det litt til denne gutten og jeg syntes d er vanskelig å si nei. han er veldig hyggelig før vi har sex men rett etter så er han en helt annen person. nå har jeg jo sagt mye negativt om han og han er innimellom litt frekk og ubehagelig også. jeg mistet smak for han en stund men ble interresert igjen. jeg vet at jeg burde tenke på hva jeg vil med gutter men jeg tenker at d går en grense. tror du han blir interrisert i meg eller bare er ute etter sex

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer