Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Fikk melding fra dame 37 år,Hun sender nudes og vil treffe meg. Er 13 år

account_circle

SPØRSMÅL

Halla! Jeg vet ikke hvordan jeg skal begynne. Jeg er seksuelt frustrert. Jeg fikk en melding av en 37 år gammel dame med navn Petra. Hun spurte om vi kunne møtes en dag. Siden forrige fredag har hun sendt masse nudes og jeg er utrolig frustrert. Jeg vil møte hun, men jeg er bare 13 år. Er det normalt å føle det sånn som dette? Hun er liksom gift og har 5 barn. Dette er ikke normalt vel? men likevel vil jeg pule hun. Hva skal jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer