Hopp til hovedinnholdet

Fikk melding fra dame 37 år,Hun sender nudes og vil treffe meg. Er 13 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Halla! Jeg vet ikke hvordan jeg skal begynne. Jeg er seksuelt frustrert. Jeg fikk en melding av en 37 år gammel dame med navn Petra. Hun spurte om vi kunne møtes en dag. Siden forrige fredag har hun sendt masse nudes og jeg er utrolig frustrert. Jeg vil møte hun, men jeg er bare 13 år. Er det normalt å føle det sånn som dette? Hun er liksom gift og har 5 barn. Dette er ikke normalt vel? men likevel vil jeg pule hun. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.12.2018 22:23:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle