Hopp til hovedinnholdet

Har du noen et tips for å unngå klamme hender?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. Jeg har en kjæreste som er ca 8 år yngre enn meg... Vi har sagt at vi elsker hverandre og jeg føler meg klar til det til neste steg, nemmelig å holde hender. Jeg blir så klam i hendene så har noen et tips for å unngå klamme hender? har prøvd maismel, deodorant, og kritt.

SVAR

Besvart 15.12.2018 17:32:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Svette

Når kjønnshormonene øker på i puberteten, er en av følgene at man svetter mer og at svetten lukter litt mer. Det er spesielt testosteronet, det mannlige kjønnshormonet som påvirker svettelukten.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle