Hopp til hovedinnholdet

Innså hvordan venninnen min egentlig er

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg har da hatt en bv i 5 år. Vi var omtrent sjelevenner, og ho betydde apsolutt alt for meg. På starten av 8. klasse innså eg hvordan ho virkelig var, ho ditcha meg og ville ikke ha noe med meg og gjøre lenger. Eg har en del venner, det kan eg ikke nekte for, men det var bare henne eg stolte på. Eg sleit veldig med og komme over henne, og eg var knust. En merkelig dag la en fyr meg til på snapp, han er da en hele skolen snakker med og de fleste synest han er drit kjekk. Eg skjønnte aldri hva de likte med han, eg følte bare han var en stygg, selvopptatt drittsekk. Selvfølgelig fekk eg meg et sjokk etter vi hadde snakket en stund, til slutt endte det med at vi snakka på telefon i flere timer hver dag, og vi kan snakke sammen om alt. Han betyr den dag idag uendelig mye for meg. Etter som tiden har gått føler eg at jeg har utviklet følelsene til noe mere. Eller så tar eg feil. Tørr ikke og fortelle han hva eg føler, siden eg er redd for og bli avvist og at vennskapet vårt blir slutt.

SVAR

Besvart 21.01.2019 19:18:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle