Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Innså hvordan venninnen min egentlig er

account_circle

SPØRSMÅL

Eg har da hatt en bv i 5 år. Vi var omtrent sjelevenner, og ho betydde apsolutt alt for meg. På starten av 8. klasse innså eg hvordan ho virkelig var, ho ditcha meg og ville ikke ha noe med meg og gjøre lenger. Eg har en del venner, det kan eg ikke nekte for, men det var bare henne eg stolte på. Eg sleit veldig med og komme over henne, og eg var knust. En merkelig dag la en fyr meg til på snapp, han er da en hele skolen snakker med og de fleste synest han er drit kjekk. Eg skjønnte aldri hva de likte med han, eg følte bare han var en stygg, selvopptatt drittsekk. Selvfølgelig fekk eg meg et sjokk etter vi hadde snakket en stund, til slutt endte det med at vi snakka på telefon i flere timer hver dag, og vi kan snakke sammen om alt. Han betyr den dag idag uendelig mye for meg. Etter som tiden har gått føler eg at jeg har utviklet følelsene til noe mere. Eller så tar eg feil. Tørr ikke og fortelle han hva eg føler, siden eg er redd for og bli avvist og at vennskapet vårt blir slutt.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer