Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Tenger å gifte meg med en mann fra Thailand. Da homofilt partnerskap er forbudt i Thailand, ønsker vi å gjøre det i Norge.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Tenger å gifte meg med en mann(20) fra thailand. Da homofilt partnerskap er forbudt i Thailand, ønsker vi å gjøre det i Norge. Thai mannen kommer på turistvisum til Norge, og vi ønsker å gifte oss her i Norge. Er dette mulig, og hvordan går vi frem? Hvor kan vi gifte oss, og er dette lovlig, å vi blir gift eller registrerte partnere. Håper noen kan svare da jeg har surfet internett mange ganger å ikke funnet et godt nok svar.
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer