Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg elsker kjæresten min og er redd for vi ikke gifter oss!

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeh har vært sammen med en jente nå i cirka 1 år. Vi har likt hverandre de siste 2-3 årene m, men det ble sagt ut for 1 år siden! Jeh elsker hun kjempemye! Og samme gjør hun! Vi begge er fra samme land alt er bra! Men jeh vet og føler jeh elsker hun for mye ! Som betyr at jeg er så redd for at jeg ikke gifter meg med hun! Jeg vet jeg er i en ung alder, men jeg kan ikke forestille meg at jeg ikke blir gift med hun! Jeg må bare gifte meg med hun! Det er mange år igjen masse kan skje! Men stadig hver dag så tenker jeg på at hva skal jeg gjøre hvis vi ikke blir gift

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer