Hopp til hovedinnholdet

Vil bli offisielt kjærester

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært i et forhold i 2 år nå og har spurt flere ganger om kjæresten vil bli offisiell, men hun kommer med ny unnskyldning hver gang. Grunnen til at jeg vil bli offisielle er fordi hun har vært utro mange ganger og jeg er redd for at hun er det igjen. har ikke noe bevis på at hun har vært utro det siste halvåret, men er fortsatt redd for at hun plutselig blir det. Lurer på om jeg burde slå opp eller om jeg kan stille noen krav til henne. er vell også verdt å merke at den nyeste grunnen som har vært i det siste halvåret er at hun går toppidrett skole og er redd for at de på skolen ikke skal ta henne seriøst i idretten, er dette en god grunn? Det er også er langdistanse forhold så kan ikke holde øye på alt hun gjør, samt har hun rett til privatliv. Takk for svar.

SVAR

Besvart 29.01.2019 11:50:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle