Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil bli offisielt kjærester

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært i et forhold i 2 år nå og har spurt flere ganger om kjæresten vil bli offisiell, men hun kommer med ny unnskyldning hver gang. Grunnen til at jeg vil bli offisielle er fordi hun har vært utro mange ganger og jeg er redd for at hun er det igjen. har ikke noe bevis på at hun har vært utro det siste halvåret, men er fortsatt redd for at hun plutselig blir det. Lurer på om jeg burde slå opp eller om jeg kan stille noen krav til henne. er vell også verdt å merke at den nyeste grunnen som har vært i det siste halvåret er at hun går toppidrett skole og er redd for at de på skolen ikke skal ta henne seriøst i idretten, er dette en god grunn? Det er også er langdistanse forhold så kan ikke holde øye på alt hun gjør, samt har hun rett til privatliv. Takk for svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer