Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Fant ut at mamma har vært utro

account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg fant ut at mamma har skrevet til en anna mann i flere måneder og hatt sex med han og pappa vet ingen ting om det eg fant det nylig ut og veit ikkje ka eg skal gjøre og eg tror fordi mamma og pappa aldri har sex di søver aldri i samme seng lenger det er sikkert fordi pappa snorker høyt da men eg tror ho har skrevet til flere menn eg får aldri se på telefonen eller noe. ho har våre gift i over 16 år skjønner ikkje korfor ho vil gjøre noe sånt eg har alltid vore glad i ho og sånt men eg har ikkje lust at di skal skilles viss di skilles så veit ikkje eg ka som skjer med meg pappa er på båt i 1 måned og vekke 1 måned og eg liker kor eg bur og eg vil ikkje vere med mamma da. Gutt 13

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer