Hopp til hovedinnholdet

Fant ut at mamma har vært utro

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg fant ut at mamma har skrevet til en anna mann i flere måneder og hatt sex med han og pappa vet ingen ting om det eg fant det nylig ut og veit ikkje ka eg skal gjøre og eg tror fordi mamma og pappa aldri har sex di søver aldri i samme seng lenger det er sikkert fordi pappa snorker høyt da men eg tror ho har skrevet til flere menn eg får aldri se på telefonen eller noe. ho har våre gift i over 16 år skjønner ikkje korfor ho vil gjøre noe sånt eg har alltid vore glad i ho og sånt men eg har ikkje lust at di skal skilles viss di skilles så veit ikkje eg ka som skjer med meg pappa er på båt i 1 måned og vekke 1 måned og eg liker kor eg bur og eg vil ikkje vere med mamma da. Gutt 13

SVAR

Besvart 05.02.2019 09:58:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Mamma eller pappa er utro - hva gjør jeg?

Har du mistanke om at en av foreldrene dine er utro? Det kan skape usikkerhet og være vanskelig og sårbart. Her får du noen tips til hva du kan gjøre, og hvordan du kan snakke med foreldrene dine om det.

 

Les mer
account_circle