Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan skal jeg fortelle at jeg vil gifte meg?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tror jeg har funnet den rette for meg. Jeg ser han som oftest på bussen, men har ikke snakket med han. Vi kommuniserer med kroppsspråk og ansiktsuttrykk - vi smiler mye mer til hverandre enn før, og jeg har gradvis falt for han. Som jeg ser det tror jeg at han også har falt for meg, for han prøver å være nærmere meg. Jeg har tenkt ganske godt over hva jeg vil videre, og jeg tror han er en jeg kan gifte meg med hvis vi får lov til å bli bedre kjent. Jeg vet ikke hvordan jeg skal si det til moren min uten at det skal høres feil ut. I pakistansk kultur er det vanlig med arrangert ekteskap, men jeg er redd for at hun ikke ser det på den måten. Jeg vil helst få det til å være arrangert, hovedsaklig fordi mødrene våres kjenner hverandre. Jeg har vansker med å fortelle noen om det fordi de mener det høres latterlig ut, og jeg vet dermed ikke hva jeg skal gjøre videre.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer