Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg fortelle at jeg vil gifte meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tror jeg har funnet den rette for meg. Jeg ser han som oftest på bussen, men har ikke snakket med han. Vi kommuniserer med kroppsspråk og ansiktsuttrykk - vi smiler mye mer til hverandre enn før, og jeg har gradvis falt for han. Som jeg ser det tror jeg at han også har falt for meg, for han prøver å være nærmere meg. Jeg har tenkt ganske godt over hva jeg vil videre, og jeg tror han er en jeg kan gifte meg med hvis vi får lov til å bli bedre kjent. Jeg vet ikke hvordan jeg skal si det til moren min uten at det skal høres feil ut. I pakistansk kultur er det vanlig med arrangert ekteskap, men jeg er redd for at hun ikke ser det på den måten. Jeg vil helst få det til å være arrangert, hovedsaklig fordi mødrene våres kjenner hverandre. Jeg har vansker med å fortelle noen om det fordi de mener det høres latterlig ut, og jeg vet dermed ikke hva jeg skal gjøre videre.

SVAR

Besvart 05.02.2019 16:15:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Ekteskap

For å gifte deg må du ha fylt 18 år og gjøre det av fri vilje. Den samme juridiske avtalen gjelder enten dere har en borgerlig eller religiøs seremoni.

 

Les mer
account_circle