Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg og kjæresten snakker ikke så mye sammen, tips?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er sammen med en gutt i klassen min, men vi snakker nesten aldri sammen, og begge synes det er kleint å starte en samtale, har fått spørsmål av mange om vi har slått opp fordi det ser ut som det, men det har vi ikke Jeg elsker han og han sur han elsker meg også, men jeg klarer ikke være sammen med en jeg ikke klarer å snakke med, men jeg klarer ikke slå opp med han heller. Hva kan jeg gjøre for at det skal bli bedre mellom oss

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer