Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil hun ikke være sammen med meg lengre?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten min har vært sammen i snaut 2 måneder nå, vi har hatt det kjempe fint sammen vært sammen så ofte vi kan. For en uke siden dro hun på ferie og snakket mye med meg de første 2 dagene, resten av uken har hun sett meldingene mine men svart minimalt. Hun kommer hjem nå på lørdag morgen og jeg spørte om hun ville jeg skulle komme til henne på søndag, da hun svarte at hun måtte rydde hjemme. For min del virker dette som et tegn på at hun ikke vil være med meg eller er dette bare et engangstilfelle?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer