Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene krangler og kommer dårlig over ens med hverandre!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har to foreldre som ikke kommer godt overens med hverandre. De krangler, sier stygge ting til hverandre (f.eks jævla idiot, dummen), gjør narr av hverandre og har svært lite til felles. De har vært gift i ca. 20 år og jeg tror de er sammen pga bedre økonomi, barn osv. De har 2 barn tilsammen. Mor sier hun er glad i far og trives i forholdet, men jeg tror hun lyver. De krangler for hver eneste bidige ting. Hvis en snakker for mye, ikke forsto et spørsmål, tar feil, "bråker" på kjøkkenet osv. så krangler de og gjør narr av hverandre. Jeg kan forstå hvis par krangler om store ting som økonomi og planer, men ikke slike små ting. Jeg har fortalt det til dem, men de har ikke forbedret seg og lyver. Det er egentlig far som oppfører seg dårlig mot mor og starter hver konflikt, men det er mor som har valgt å gifte seg med ham. Så hun irriterer seg over hver eneste ting han gjør. Far irriterer meg også og har lite respekt for folk flest. Utålmodig, fjern, gidder ikke å lytte osv.

SVAR

Besvart 13.03.2019 11:35:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle