Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene krangler og kommer dårlig over ens med hverandre!

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har to foreldre som ikke kommer godt overens med hverandre. De krangler, sier stygge ting til hverandre (f.eks jævla idiot, dummen), gjør narr av hverandre og har svært lite til felles. De har vært gift i ca. 20 år og jeg tror de er sammen pga bedre økonomi, barn osv. De har 2 barn tilsammen. Mor sier hun er glad i far og trives i forholdet, men jeg tror hun lyver. De krangler for hver eneste bidige ting. Hvis en snakker for mye, ikke forsto et spørsmål, tar feil, "bråker" på kjøkkenet osv. så krangler de og gjør narr av hverandre. Jeg kan forstå hvis par krangler om store ting som økonomi og planer, men ikke slike små ting. Jeg har fortalt det til dem, men de har ikke forbedret seg og lyver. Det er egentlig far som oppfører seg dårlig mot mor og starter hver konflikt, men det er mor som har valgt å gifte seg med ham. Så hun irriterer seg over hver eneste ting han gjør. Far irriterer meg også og har lite respekt for folk flest. Utålmodig, fjern, gidder ikke å lytte osv.

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer