Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler jeg går på automat og føler noen ganger veldig lite.Hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 20 år, bor med kjæresten og har det generelt ganske bra. problemet mitt er at jeg egentlig aldri har følt på det å virkelig elske, føler meg helt tom innvendig, og går på en måte på «automat», der det jeg gjør er fordi det er det som er forventet av meg som kjæreste, og det samme gjelder andre følelser, går på «automat» er det en trist stund så «gråter» jeg eller viser at jeg er lei meg, men føler ikke noe. Hva kan det være og er det noe jeg kan gjøre

SVAR

Besvart 09.03.2019 11:03:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle