Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg føler jeg går på automat og føler noen ganger veldig lite.Hvorfor?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 20 år, bor med kjæresten og har det generelt ganske bra. problemet mitt er at jeg egentlig aldri har følt på det å virkelig elske, føler meg helt tom innvendig, og går på en måte på «automat», der det jeg gjør er fordi det er det som er forventet av meg som kjæreste, og det samme gjelder andre følelser, går på «automat» er det en trist stund så «gråter» jeg eller viser at jeg er lei meg, men føler ikke noe. Hva kan det være og er det noe jeg kan gjøre

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer