Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine aksepterer ikke kjæresten min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en kjæreste, men foreldrene mine aksepterer han ikke. Jeg har lyvet til han og sagt at de aksepterer han. Fordi han sa at hvis de ikke aksepterer han, skal han slå opp med meg. Han er fra en landsby, med tankegang derifra. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Foreldrene mine liker han ikke fordi han er fra en landsby og kommer fra en fattig familie. I tillegg, har han et dårlig rykte, og han kommer fra en høyere klasse enn meg. Familien min kjenner familien hans, så de tenker på oss som søsken. Men vi er langt ifra familie. Jeg skjønner ikke hva jeg skal tenke, gjøre. Begge er viktige. Jeg kan ikke snakke med dem åpent om det heller.... Tusen takk ellers

SVAR

Besvart 24.03.2019 10:54:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Lover og regler - Tvangsekteskap

Å tvinge noen til å inngå ekteskap er forbudt ved norsk lov og krenker grunnleggende menneskerettigheter.

 

Les mer
account_circle