Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene mine aksepterer ikke kjæresten min

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en kjæreste, men foreldrene mine aksepterer han ikke. Jeg har lyvet til han og sagt at de aksepterer han. Fordi han sa at hvis de ikke aksepterer han, skal han slå opp med meg. Han er fra en landsby, med tankegang derifra. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Foreldrene mine liker han ikke fordi han er fra en landsby og kommer fra en fattig familie. I tillegg, har han et dårlig rykte, og han kommer fra en høyere klasse enn meg. Familien min kjenner familien hans, så de tenker på oss som søsken. Men vi er langt ifra familie. Jeg skjønner ikke hva jeg skal tenke, gjøre. Begge er viktige. Jeg kan ikke snakke med dem åpent om det heller.... Tusen takk ellers

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer