Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har møtt en gutt fra en annen religion enn meg.

account_circle

SPØRSMÅL

jeg har møtt en islamsk gutt, han er 18 år og vi begge er veldig interresert i hverandre. Han har sagt at han har følelser for meg og omvendt. Vi har hatt sex flere ganger og har holdt på i 2 mnd. egentlig skulle ikke dette utvikle seg til noe mer enn sex men det har det gjort. jeg har ikke hilst på hans foreldre og han har ikke hilst på mine. men mine foreldre er norske, og jeg har fortalt om en islamsk gutt til dem og de vil ikke at jeg skal bli noe mer med han fordi han er muslim. jeg har ikke fortalt dem at jeg har ligget med han og at jeg har følelser for han. De mener at han kommer til å forandre seg etter at jeg gifter meg med han. Han virker ikke religiøs i det hele tatt men foreldrene gjør jo det. Han er veldig sjarmerende og jeg liker han godt. han har sneket meg inn i huset når jeg har vært hos han. moren så at jeg lå under dyna inne på rommet en gang og begynte å gråte, etter den gangen har jeg ikke vært der. virker ikke for meg som om mine foreldre vil hilse på han.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer