Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Moren hans presser han til å gifte seg.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente p 20 år og bor alene i Skien. Jeg hadde familie men ikke nå lenger. Jeg ble kjent med en gutt sol bor i Kenya også som har problemer med moren hans. Hun vil at han må gifte med en jente som er kusina hans, men han vil ikke, det betyr at hun presser han!. Hvis han nekter og nekter så blir han kasta ut av huset, og der i Afrika så får man ikke hjelp. Jeg var i Kenya i mars 2019. Vi ble kjent mer enn før og vi gifta oss med en liten bryllupsfest, som var bare meg, vennen hans og meg + en «imam, Sheikh». Moren begynte å presse han etter jeg kom tilbake til Norge og han har ingen ting til å si til henne fordi han elsker henne. Da jeg har hør om problemene hans da jeg begynte å tenke om det, ikke spise mat, gråte cirka 1-2 timer. Etter noen dager så begynte jeg å hate alt slags ting!, skole, måten jeg skal leve uten han osv. Jeg har også tenkt selvmord, fordi jeg må være 24 år «begge» For å søke familieinnvandring. Hva skal jeg gjøre ?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer