Hopp til hovedinnholdet

Moren hans presser han til å gifte seg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente p 20 år og bor alene i Skien. Jeg hadde familie men ikke nå lenger. Jeg ble kjent med en gutt sol bor i Kenya også som har problemer med moren hans. Hun vil at han må gifte med en jente som er kusina hans, men han vil ikke, det betyr at hun presser han!. Hvis han nekter og nekter så blir han kasta ut av huset, og der i Afrika så får man ikke hjelp. Jeg var i Kenya i mars 2019. Vi ble kjent mer enn før og vi gifta oss med en liten bryllupsfest, som var bare meg, vennen hans og meg + en «imam, Sheikh». Moren begynte å presse han etter jeg kom tilbake til Norge og han har ingen ting til å si til henne fordi han elsker henne. Da jeg har hør om problemene hans da jeg begynte å tenke om det, ikke spise mat, gråte cirka 1-2 timer. Etter noen dager så begynte jeg å hate alt slags ting!, skole, måten jeg skal leve uten han osv. Jeg har også tenkt selvmord, fordi jeg må være 24 år «begge» For å søke familieinnvandring. Hva skal jeg gjøre ?

SVAR

Besvart 07.05.2019 13:52:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Ekteskap

For å gifte deg må du ha fylt 18 år og gjøre det av fri vilje. Den samme juridiske avtalen gjelder enten dere har en borgerlig eller religiøs seremoni.

 

Les mer
attach_file

Familiegjenforening

Har du et familiemedlem i Norge og ønsker å bo sammen med han eller henne? Du kan søke om oppholdstillatelse, oppholdskort for familiemedlemmer av EU/EØS-borgere eller bruke registreringsordningen.

 

Les mer
account_circle