Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en eldre gutt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg liker en 16-åring og han liker meg, jeg er ikke sikker på om jeg skal bli sammen med han siden han er eldre enn meg. Det blir også et langdistanse forhold, jeg bor 1t unna Oslo der han bor. Jeg er redd for at om vi blir sammen at mamma ikke synes det er greit, men jeg er jo forelsket og det kan ikke hun stoppe, eller? Jeg er også redd for at når vi er sammen at vi begynner og "kose" ikke sex med og ligge i undertøy sammen, men siden jeg ikke kan ha sex enda er det lov? Burte jeg bli sammen med han?

SVAR

Besvart 12.05.2019 20:45:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle