Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er forelsket i bestevenninnen min

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg heter Mathias og er 14 år. Jeg er forelsket i bestevenninnen min (Sandra), men hun er sammen med bestevennen min (Eigil). Jeg har sagt til henne at jeg liker henne, men føles ut som hun bare vil være bestevenner. Jeg har ikke sagt til Eigil at jeg liker henne, men liker det best sånn. Jeg gir henne alt hun vil ha å har aldri sagt noe slemt eller negativt til henne, er alltid på hennes side å er alltid hyglig mot henne. Jeg kjønner kansje at du ikke kan gjøre så mye, men hvis du har noen råd eller noe du vil si så hadde det vært veldig hyglig/koslig

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer