Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er forelsket i bestevenninnen min, men hun har kjæreste.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 14 år. Jeg er forelsket i bestevenninnen min, men hun er sammen med bestevennen min. Jeg har sagt til henne at jeg liker henne, men føles ut som hun bare vil være bestevenner. Jeg har ikke sagt til kompisen min at jeg liker henne, men liker det best sånn. Jeg gir henne alt hun vil ha å har aldri sagt noe slemt eller negativt til henne, er alltid på hennes side å er alltid hyglig mot henne. Jeg kjønner kansje at du ikke kan gjøre så mye, men hvis du har noen råd eller noe du vil si så hadde det vært veldig hyglig/koslig

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer