Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Forelsket i en eldre gutt

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er forelsket i en gutt på 20 år. Jeg liker ham veldig mye og drømmer om framtidige stunder med ham. Dessverre har jeg ingen anelse om han liker meg, og klarer ikke se noe hint til at han liker meg. Vi har snakket en del sammen og alt fra Gud til ting som skjer om hverdagen. Han er veldig grei og jeg føler vi kommer godt overens. Jeg ville kalt meg selv voksen for alderen og liker derfor generelt eldre personer. Jeg ønsker å finne ut om han liker meg, men vil ikke ødlegge noe ved å spørre. Vil nemlig ikke risikere at det blir rart mellom oss - (fordi han reiser etter sommeren...dette er noe jeg synes er veldig trist) Har ikke så mye tid med han før han drar og ønsker å få mest mulig ut av tiden. Føler også jeg konkurrer med en annen jente som liker ham. Alt dette fører til at jeg stresser mer med å være med ham og finne ut av om han liker meg. Vis jeg viste han skulle være her lengre ville til vært litt lettere. Har du noen tips? Hvordan finner man ut om en gutt liker deg?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer