Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Han har vært sammen med en annen samtidig som med meg. Er knust.

account_circle

SPØRSMÅL

jeg har møtt en gutt. 19 år og muslim. han har jeg holdt på med i 5 mnd nå. ingen av oss har hilst på foreldrene til hverandre. vi har hatt sex og mange fine minner sammen. han elsker meg sier han til meg ofte. han ga meg klamydia for en uke siden og d kom jo ikke fra meg som betyr at d kom fra en annen. han nevnte et navn men sa ikke noe mer. jeg tok kontakt med denne jenta og de hadde tydelig vært sammen ofte og han sa at d stemte. har vært lei meg og kasta opp og vært veldig knust. itilegg har han spurt sin eks om å møte henne (fant ut dette idag) . men han vil forsatt ikke miste meg og mener at jeg er alt for han. hva gjør jeg? jeg elsker gutten selv og vil jo ha han. dette har aldri skjedd meg før og jeg har det ikke bra.

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer