Hopp til hovedinnholdet

Han har vært sammen med en annen samtidig som med meg. Er knust.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har møtt en gutt. 19 år og muslim. han har jeg holdt på med i 5 mnd nå. ingen av oss har hilst på foreldrene til hverandre. vi har hatt sex og mange fine minner sammen. han elsker meg sier han til meg ofte. han ga meg klamydia for en uke siden og d kom jo ikke fra meg som betyr at d kom fra en annen. han nevnte et navn men sa ikke noe mer. jeg tok kontakt med denne jenta og de hadde tydelig vært sammen ofte og han sa at d stemte. har vært lei meg og kasta opp og vært veldig knust. itilegg har han spurt sin eks om å møte henne (fant ut dette idag) . men han vil forsatt ikke miste meg og mener at jeg er alt for han. hva gjør jeg? jeg elsker gutten selv og vil jo ha han. dette har aldri skjedd meg før og jeg har det ikke bra.

SVAR

Besvart 09.06.2019 17:38:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Plikter og rettigheter - kjønnssykdom

Gonoré, klamydia, hepatitt B og C, syfilis og hiv-infeksjon er definert som allmennfarlige smittsomme infeksjoner etter smittevernloven. Dette medfører en del plikter og rettigheter for lege og pasient.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Har partneren din vært utro?

Hva er utroskap? Hvilke reaksjoner er mest vanlig, og er det mulig å fortsette forholdet?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle