Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hjelpe de som ikke er psykisk sterke nok til å ta kampen mot tvangsekteskap

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Vi er så heldige som bor i Norge hvor det finnes gode regler og lover for ekteskap. Uheldigvis gjennomføres disse tvangsekteskap men folk holder seg stille. Husk, disse personen som er involvert i tvangsekteskap blir psykisk og/eller fysisk nedbrutt over lengre tid. Tilslutt når de faktisk ikke har noen andre utvei blir de gift! Hvordan skal man hjelpe de? De er jo selv er i en posisjon hvor de ikke er psykisk sterke nok til å ta den kampen. Takk på forhånd

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer