Hopp til hovedinnholdet

Er redd kjæresten skal være utro.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Fra en jente som ikke stoler ikke på typen Jeg er redd for at han skal være utro mot meg Jeg er mistenktsom mot han når han går på fest så ringer jeg han Han sier til meg at det er veldig slitsomt for han Han snart ikke orker mere Føler alt er min feil Jeg elsker han og jeg vil jo det skal funke Nå har fått en grunn til og tenke sånn Igår så skulle Jeg til han men så fikk jeg snap av at det var et teppe og under teppet så det som noen sugde han Jeg så ikke den snappen med engang så jeg kom til han og putslig så var han så gira og lo og virker lowkey nervøs og jeg spurte han hva det var og han sa «nei jeg er bare glad for og se dama mi» og noen timer eterpå så dro Vi fra hans leglihet for vi skulle ta same buss Og da kom det en jente som hilste ganske lurt til han og han smilte og sa hei (litt rar tone) hun passerte oss og typen min snudde seg etter hun Jeg spør hvem hun er men han blir sur og sier at jeg stoler ikke på han, vet ikke hva jeg skal gjøre hjelp (jeg er ikke gift med han)

SVAR

Besvart 19.06.2019 17:59:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle