Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vi har ulike familiesituasjoner hjemme, hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er sammen med en jente å familie situasjonen vår er veldig Forskjellige , min familie har hytter å er mye ute å reiser, men hennes familie gjør aldri noe sånt grunnet personlige problemer i hjemmet dems, siden vi begge er 16 år må jeg alltid bli med familien min Når vi reiser ulike steder, da blir hun alltid sur å sjalu å fordi hun ikke får vært med meg, vi krangler hele tiden når jeg er bort reist. Å nå kommer sommerferien å hun skal være hjemme i hele ferien men det skal ikke jeg, da kommer hun til å bli sur å sjalu å lei seg, i tillegg sier hun at hun forventer å se meg hver dag i hele ferien hva gjør jeg

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer