Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om han er interessert

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Rundt februar ble jeg sammen med en gutt, og vi snakket sammen hver eneste dag. Men så begynte han å oppføre seg rart så jeg slo opp med han. Senere angret jeg, og innså hvor forelsket jeg var i han. Jeg spurte han om han ville prøve igjen.. så var han usikker, først sa han kanskje så sa han nei, men så sa han kanskje igjen. Nå har det gått noen måneder og vi snakker nesten ikke. Vi bruker noen ganger å snakke på telefonen, og da oppfører han seg som som før.. når vi var sammen. Vi kan snakke i flere timer, så jeg føler jo at det må være noe der. Men på skolen tuller han med kompisene sine om andre jenter, men han sier til meg at det bare er tull. Men noen ganger når jeg prøver å snakke med han eller ringer han, legger han bare på eller gidder ikke å svare.. og da blir jeg alltid redd for at han har gitt helt opp på meg eller ikke. Jeg er så usikker på om vi har sjangs i det heletatt.. eller om han er interisert i meg i det heletatt. Jeg er så usikker.j

SVAR

Besvart 23.06.2019 22:46:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
account_circle