Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Nylig giftet meg med bryllupsdagen svarte ikke til forventnigene

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg giftet meg sist måned. Når vi forlovet oss et år i forveien startet jeg planleggingen og planla mye. Jeg gledet meg UENDELIG mye og hadde mange sommerfugler i magen. Jo mer bryllupet nærmet seg, jo mindre begeistret ble jeg og jo mindre gledet jeg meg. Etterhvert hadde jeg null følelser rundt det hele og følte det var en helt vanlig lørdag som kom. Jeg syntes dette ble veldig trist, for jeg ønsket virkelig glede meg over det store som skulle skje. Jeg fikk fortalt at når dagen kom ville den stå over all forventning og alt ville være og føles ut som en drøm. Dagen kom og jeg følte INGENTING. Jeg satt igjen med følelsen av at det var en helt vanlig lørdag. I ettertid har jeg ikke hatt noe gledelsesfølelse over dagen. Når folk spør meg om jeg har landet etter dagen får jeg lyst til å gråte. Jeg hadde ingen sommerfugler på selve dagen eller i ettertid og den var ikke så fantastisk som alle sier den er. Jeg er egoistisk som tenker slik. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg bare gråter

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer