Hopp til hovedinnholdet

Nylig giftet meg med bryllupsdagen svarte ikke til forventnigene

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg giftet meg sist måned. Når vi forlovet oss et år i forveien startet jeg planleggingen og planla mye. Jeg gledet meg UENDELIG mye og hadde mange sommerfugler i magen. Jo mer bryllupet nærmet seg, jo mindre begeistret ble jeg og jo mindre gledet jeg meg. Etterhvert hadde jeg null følelser rundt det hele og følte det var en helt vanlig lørdag som kom. Jeg syntes dette ble veldig trist, for jeg ønsket virkelig glede meg over det store som skulle skje. Jeg fikk fortalt at når dagen kom ville den stå over all forventning og alt ville være og føles ut som en drøm. Dagen kom og jeg følte INGENTING. Jeg satt igjen med følelsen av at det var en helt vanlig lørdag. I ettertid har jeg ikke hatt noe gledelsesfølelse over dagen. Når folk spør meg om jeg har landet etter dagen får jeg lyst til å gråte. Jeg hadde ingen sommerfugler på selve dagen eller i ettertid og den var ikke så fantastisk som alle sier den er. Jeg er egoistisk som tenker slik. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg bare gråter

SVAR

Besvart 27.08.2019 08:55:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle