Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å en gutt jeg liker, som er eldre, til å like meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er jente på 13 år og jeg liker en gutt som er et år eldre enn meg, vi går på samme skole, jeg møtte han i Spania for en måned siden og jeg har han på snap og jeg sender felles til han og sånt men han ville bare snappe tilbake den første uka og nå vil han ikke snappe tilbake så jeg lurer på hva kan jeg spørre på chat får å få igang en samtale? Vi har ikke snakket så mye før bare et par ganger da min familie var på besøkt til hans familie når vi var i Spania. Om dere har noen tips? Plis svar fort

SVAR

Besvart 05.09.2019 11:57:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
account_circle