Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet jeg at kjæresten min elsker meg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg har en kj på 15 år og vi har vært sammen i 2 måner og er ganske nær.Men hvordan vet jeg at han virkelig elsker meg? Vi kliner og alt sånn, han sier at han elsker meg på meldinger å jeg sier det til han i virkeligheten å han sier det tilbake men det er alltid jeg som spør om å finne på noe.Vet ikke om han prioriterer meg mer en vennene sine men tror det er ganske likt. Jeg ga han 400 i konf gave å føler jeg elsker han så mye mer enn han elsker meg eller er det bare fordi gutter ikke viser følelsene sine så mye ?Føler bare han sier det fordi jeg sier det. Så hvordan å hva ska jeg gjøre for at han skal elske meg,og hvordan vet jeg at han virkelig gjør det? Og liker gutter at jenter kysser de på magen ? Å syns de det er ekkelt med mensen liksom at jeg sier at jeg har det?liker han meg mindre hvis jeg sier det ?

Besvart 17.09.2019 20:54
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det er forståelig at du er redd for at kjæresten din ikke elsker deg, eller er like glad i deg som det du er i ham. Jeg anbefaler deg likevel å stole på ham, med tanke på at han gjentatte ganger har sagt til deg at han elsker deg. Et kjæresteforhold handler tross alt om tillitt, og da er det viktig at du viser ham at du klarer å stole på det han sier. 

Selv om kjæresten din ikke sier at han elsker deg like ofte som du gjør, betyr det ikke at han elsker deg mindre enn deg. Når det kommer til prioriteringen av deg vs. venner er det også viktig å gi hverandre plass og frihet når man er i et forhold. Om han er med deg relativt ofte på fritiden, er det ikke noe problem at han er minst like mye med vennene sine. Husk på at man også må pleie å ta vare på vennskap, og ikke glemme kameratene sine med en gang man får kjæreste. Det gjelder deg også. Forsøk derfor å tilbringe mye tid med dine egne venner og familie, når du ikke er med kjæresten din. 

Det er helt individuelt om gutter liker at jenter kysser dem på magen. Dette varierer altså fra person til person, og det beste er bare å prøve seg frem og snakke med kjæresten sin om det. Det samme gjelder mensen. De fleste gutter vet at mensen er en naturlig prosess i kvinnekroppen, og har dermed en voksen holdning til det. Det kan hende at kjæresten din synes det er litt uvant om han ikke har trengt å forholde seg til mensen tidligere, men han vil nok ikke like deg mindre bare fordi du informerer ham om at du har det. 

Håper du fikk svar på det du lurte på. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ekteskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ekteskap