Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet jeg at kjæresten min elsker meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en kj på 15 år og vi har vært sammen i 2 måner og er ganske nær.Men hvordan vet jeg at han virkelig elsker meg? Vi kliner og alt sånn, han sier at han elsker meg på meldinger å jeg sier det til han i virkeligheten å han sier det tilbake men det er alltid jeg som spør om å finne på noe.Vet ikke om han prioriterer meg mer en vennene sine men tror det er ganske likt. Jeg ga han 400 i konf gave å føler jeg elsker han så mye mer enn han elsker meg eller er det bare fordi gutter ikke viser følelsene sine så mye ?Føler bare han sier det fordi jeg sier det. Så hvordan å hva ska jeg gjøre for at han skal elske meg,og hvordan vet jeg at han virkelig gjør det? Og liker gutter at jenter kysser de på magen ? Å syns de det er ekkelt med mensen liksom at jeg sier at jeg har det?liker han meg mindre hvis jeg sier det ?

SVAR

Besvart 17.09.2019 20:54:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle