Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min truer med å slå opp. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 23 år gammel jente. Har litt vanskelig forhold der kjæresten min holder alt for seg selv. Vi skulle sette på ring. Og nå ønsker han ikke det. Han er redd for å bli ulykkelig. Han kjefter på meg ofte, og irriterer seg over for alt. Han sier oppfør deg som en dame så blir du behandlet som en dame. Hva mener han med den setningen. Jeg er sikkelig høflig mot han og respekterer han. Viser mye kjærlighet. Noe han ikke liker at jeg gjør. Han sier du er dama, du må gjøre noe for at han ikke skal få avsmak av forholdet. Han vil heller ikke fortelle meg hva jeg kan gjøre. Elsker han masse og aner ikke hva jeg skal gjære for å redde forholdet. Han har truet med å slå opp. Trenger råd og veiledning

SVAR

Besvart 03.10.2019 12:43:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
account_circle