Hopp til hovedinnholdet

Er det feil av meg å være sammen med han igjen etter det han gjorde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en 15 år gammel jente. og var sammen med en gutt i 2 år. han hadde sex med en jente han visste at jeg misliker veldig sterkt på grunn av ting hun har gjort. jeg slo opp med han og fjerna han overalt så han ikke kunne få snakket med meg. etter ca 1 mnd uten kontakt la jeg han til på insta igjen og etterhvert snap. og nå er jeg sammen med han igjen. jeg tenker på det veldig ofte. men jeg elsker han så mye og syns det var helt forferdelig å ikke være sammen med han.... er det feil av meg å være sammen med han igjen etter det han gjorde?

SVAR

Besvart 05.10.2019 11:10:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Har partneren din vært utro?

Hva er utroskap? Hvilke reaksjoner er mest vanlig, og er det mulig å fortsette forholdet?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle