Hopp til hovedinnholdet

Er i et turbulent forhold og er usikker, orker ikke ha det slik.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært sammen med kjæresten min i 1,5 år og syns forholdet har vært turbulent fra starten. Hun har slått opp mye i sinne og er barnslig for alderen. Hun er 26 år og jeg er 20 år, så hun vil forlove seg og kjøpe hus. Men så er jeg usikker på forholdet. Mange sier at jeg bør finne meg noe bedre. For jeg har slitt med angst etterhvert i forholdet med bla nervøs mage og dårlig matlyst. Men jeg er veldig glad i jenta og hun er glad i meg. Før var hun usikker og nå er jeg det. Jeg orker ikke å ha det slik, men vet ikke hva jeg skal gjøre. Vi bor hos hennes foreldre, så det gjør det ikke bedre. Føler at jeg lengter etter familien min også, så det er så mye følelser inni meg for tiden.

SVAR

Besvart 13.10.2019 09:03:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle