Hopp til hovedinnholdet

Gutt 20 år! Har en kjæreste på 26 som forventer at vi skal forlove oss.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg 20 år gammel gutt/mann og kjæresten min er 26 år og vi har vært sammen i 1,5 år. Har også bodd sammen hos hennes foreldre like lenge. Vi elsker hverandre mye, men hun har slått opp mye pga aldersforskjell og at hun vil flytte ut og forlove seg. Jeg føler meg litt for redd til å ta det steget så tidlig. Så nå har hun igrunn slått opp på ordentlig fordi hun ikke er forlovet, noe som visstnok betyr alt for henne for å symbolisere at vi to er en sikkerhet. Jeg syns dette en kjempefin tanke at hun bryr seg så mye om meg. Men har vært mye opp og nedturer nesten fra starten. Så er egt dette forholdet bra for meg? Jeg sliter iblant med nervøsitet som går utover matlyst og livsglød. Men som sagt så elsker jeg henne tiltross for hennes humørsvingninger. Hun vil heller slå opp og få en ny gutt som vil det samme som henne vil, enn å jobbe med forholdet vårt så vet ikke hva jeg skal gjøre med dette. Ifølge henne så hadde alt vært bra hvis hun hadde hatt den forlovelsesringen. Takk!

SVAR

Besvart 01.11.2019 17:37:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle