Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det lov å gifte seg med dyr i Norge eller andre steder?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Har lett rundt omkring på nettet, men klarer ikke finne et konkret svar på dette.. Er det lov å gifte seg med dyr i Norge..? Sverige..? Ønsker litt generell informasjon om dette.. Hvor d r lov og ikke... Jeg har overhode ingen planer om det.. Men vi er noen venner som har diskutert om dette er lov i lengere tid, og finner ikke svar... :/ Mvh Nyskjerrig jente 20, som liker å ha rett i diskusjoner.. - Venter spent på svar.. :)
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer