Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan en 18-åring og en 13-åring være sammen?

account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en gutt på 15 år som lurer på en ting :) dette gjelder jo ikke akkurat eksteskap, men et forhold.. for en venninne av meg på 13 år og en kompis av meg på 18 år er dypt forelsket i hverandre. Men moren til kompisen min sin mor truer med anmeldelse hvis han ikke gjør det slutt. Er det virkelig sånn at de ikke kan være sammen? er det sånn at den 18 åring og en 13 åring ikke kan være sammen ? ønsker svar så fort som mulig :) Mvh. Venn som bryr seg :)
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer