Hopp til hovedinnholdet

Fyller 18 nå i april. Vi har det kjempe fint sammen og jeg vet at morten er mannen jeg vil bli gammel med. Problemet er at familien min misliker alt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg forlovet meg da jeg var 16. Jeg fyller 18 nå i april. Vi har det kjempe fint sammen og jeg vet at morten er mannen jeg vil bli gammel med. Problemet er at familien min misliker alt. Morten og jeg har vært sammen siden jeg var 14 og han var 16 og de mener jeg ikke har "levd livet", saken er det at uten morten ville jeg ikke hatt noe liv. Familien min sier morten er feil for meg, de liker ikke å se at jeg er lykkelig.. Selvom det nesten alltid er jeg som gjør husarbeidet hjemme sier de at jeg aldri gjør noe og at jeg tilbringer altfor mye tid med morten. De nekter meg å sove hos han og de siste månedene nå før jeg fyller 18 har de vært enda strengere! De kommer også med trusler om at hvis jeg gifter meg med morten vil de ikke komme i bryllypet og jeg vil ikke få være en del av familien. Jeg kan ikke skjønne hva de har i mot morten og meg? Morten hjelper meg ofte hjemme og handler for familien min når jeg er syk. De er ikke takknemlige for noe vi gjør og bare klager over oss. De er har såret meg dypt, men samtidig er de familie. Men det er dem eller morten og da er morten første valget. Alikevell trenger jeg noen råd av dere om hva jeg gjør i denne situasjonen. Hjelp!

SVAR

Besvart 02.03.2010 13:26:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
account_circle