Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Det er sant at han skal gifte seg, pga han MÅ av familien sin

account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Jeg er en jente på 20 år, som nettopp var i Tyrkia.. Der ble jeg kjent med en tyrker, og vi var sammen mye under mitt opphold der nede, og til slutt ble vi sammen... Dette skjedde i Juli, og nå er vi i oktober. Planen min var å reise ned dit i Desember, for å treffe han og familien.. Jeg og han har kontakt hverdag.. Han er muslim, og jeg er ikke kristen.. For noen dager siden fikk jeg vite av en dame(som sier de også er sammen) sa til meg at han er forlovet med en kurdisk jente, og de skal gifte seg.. Han sier til meg at han og hun dama aldri var sammen, men det er sant at han skal gifte seg, pga han MÅ av familien sin, men sier til meg at han ikke vil gifte seg, fordi det er meg han vil ha.. Jeg trenger råd og hjelp om hva jeg skal gjøre, jeg er ganske forelska i han, han er mitt alt og betyr så sykt mye for meg, og det sier han om meg også, han snakker om meg hele tiden til folk/kundene sine(han jobber på restaurang) og de sier til meg at han elsker meg mye, og jeg er hans alt.. Men nå når jeg vet at han MÅ gifte seg.. Hva skal jeg gjøre ? Jeg klarer ikke å gi slipp på han... Trenger desperat hjelp til dette.. :/

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer