Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

14 år og vil gifte meg med fetter på 21 år

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 14 år. Jeg liker fetteren min som er 21 år. Han bor i hjemlandet mitt. Fetter min liker meg også. Og alle i familien våres vil at vi skal gifte oss. Vi har også lyst til of gifte oss. Men om vi gifter oss kan jeg ta han med til norge? Isåfall hvor gammel må jeg være? Og en ting til, jeg har en storesøster som er sjalu på meg, og hun sier hun skal gjøre alt for å stoppe dette bryllupet. Men det har jo hun ingen rett til. Hvis jeg gifter meg med fetteren min blir barna funksjonshemmet`?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer