Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har blitt sammen med muslimsk gutt og vil vite mer om kulturen hans

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år, som nylig ble sammen med en muslimsk gutt. Familien han er veldig religiøs, og jeg vil finne ut mer om troen og kulturen hans. - Når blir egentlig muslimske jentene sett på som kvinner? Alder og sånt? Blir jeg sett på som en kvinne i hans øyner? - Er det vanlig med arrangert ekteskap? Kan det hende at typen min allerede skal gifte seg med en annen? Og i så fall, velger familien eller han partneren selv? Eller er det bare kvinnene som blir giftet bor av foreldrene, uten å få ære med å velge? - Hva med tvangsektekap? Er det vanlig? - Når blir muslimer giftet bort(alder)? Hvilke rettigeter har kvinnene og mennene? Har kvinene færre rettigheter enn mennene? - Hva skjer hvis jenta mister jomfrudommer før ekteskap? (jeg har hatt sex med eks-kjæresten min) - Er familien knyttet og veldig viktig for muslimer? - Hva er fordeler og ulemper ved å være muslim i Norge? Mvh. Forelsket jente <3

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer