Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

  Jeg har tenkt å gifte meg i sommer. Kjæresten min har oppholdstillatelse i Sverige. Hvordan kan vi enklest bo sammen? Kan kjæresten min komme til Norge? Når kan kjæresten min bli norsk statsborger?

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en student og forlovet meg meg kjæresten min iår. vi har tenkt til å gifte oss i sommer. Han bor i Sverige. han har ikke svensk statsboorger pass (han har sånn for eksempel blå pass som utlendningene får,før de får norsk statsborgerskap passet (det røde passet)). mitt spm er da om det er lurt å bo i Norge? kan han komme hit? eller er det vanskelig åfå til pga regelverket?blir han inndradd av det svenske passet?hvor lang tid vil det ta før han før norsk pass og hvor stor sansynlighet er det? jeg er norsk statsborger (har rød pass) er det da bedre om jeg drar dit? takk på forhånd

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer