Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har en pakistansk kjæreste som er gift i hjemlandet.

account_circle

SPØRSMÅL

hei :) jeg har en pakistansk kjæreste, å i etterkant har jeg funnet ut at han er gift med ei fra hjemlandet sitt.. han sa han ville gifte seg den gangen før han møtte meg, men vil ikke lengre nå. Han bor hos meg og min familie, for familien ville ikke ha noe mer med han å gjøre siden han hadde norsk kjæreste. men han vil ikke være gift med den jenta lengre. er det noe vi kan gjøre ? er ekteskapet gyldig i norge ? vi trenger virkelig hjelp ! vi aner ikke hva vi skal gjøre :( kan du fortelle meg litt om hvordan pakistansk ekteskap fungerer? har lest masse på nette men kommer ikke no ordentlig opp. Takk på forhånd :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer