Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva aldersgrensen for giftemål er i norge.?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og min type har vært samen i o ver 1 år nå. vi er veldig forelsket enda. vi sier vi elsker hverandre minst 10 ganger til dagen. vi er åpne på følelsene våre og hvis vi har problemer blir vi alltid enige om hva som må til for å få det til å funke igjen. Han sier ofte at han vil gifte seg med meg å få 3 unger. det har jeg også veldig lust til. vi ligger hjemme å fanaser om fremtiden våres. jeg er 17 og han er 15 men vi er likt utviklet. jeg er litt tilbake og han er veldig utvilket. venne hans er på 16 til 23 år. spørsmålet mitt var hva aldersgrensen for giftemål er i norge.? håper på svar. hilsen jente 17.
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer