Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Søkt om familieinnvandring, innkalt til intervju. Mistenker de proforma?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg og kona mi har vært sammen i 7 år. Jeg er 26 og min kone er 23. Kona mi er helt Norsk og jeg er fra Bosnia. Vi har giftet oss i juni 2011 og søkt om familieinnvandring for meg, jeg kunne søke fra Norge og vente her i Norge på svar fra udi. Så det jeg lurer på alså min kone oppfyler alle kravene inntekt osv. Men vi ble kalt til intervju begge to, og vi må ta bilder tatt etter ekteskap. Så jeg lurer på er det vanlig at de kaller oss til intervju er det alle fleste som må gjennom det. Det jeg er redd for , for og få avslag er at foreldrene hennes ikke vet at vi er gift, det er en grun til det siden de ikke liker meg, de ikke liker at jeg er muslim osv. Så jeg er redd for og få avslag pgadet at udi skal tro at vi gifta oss pga papirer noe som ikke er sant og noe jeg vil aldri gjøre. Vil udi og politi forstå hvorfor hennes foreldrene ikke vet at vi er gift er det står sjanse for og få avslag pga det? Vi skal fortelle akurat det dem spør oss om ikke noe løyner eller noe som helst bare sannheten. Kona mi har vært gjennom et helvete med moren sin når vi ble kjæreste hun prøvde og gjøre allt for og skille oss osv. Jeg elsker min kone og vi vil gjerne ha barn og, men jeg vil ikke ha barn før jeg har fått opphold i Norge og fått meg jobb så at barne mitt ikke skal ha mangle noe. Vi kunne også godt og lage barn nå så det blir letter for meg iog få opphold men vi vil ikke utnytte det og vil ikke at hvis jeg får avslag så at barne skal være uten en forelder. Så hva tror dere hvor vi har blitt kallt til intervju, tror dere at de misstenker at det er proforma eller tror dere at det er noe galt? Vi har levert allt av papirer som kreves apsolut allt. Håper på en rask svar fra dere

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer