Hopp til hovedinnholdet

ER litt redd når kjæresten min skal være russ. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Nå som det er russetiden, så er jeg egentlig jævli (unnskyld uttrykket) nervøs for jenta mi. Jeg skal ikke bli russ, men henne skal. Det et noen år til rødrussen, men allerede fra neste eller i år skal henne bli noe som kalles oransjeruss. Det jeg er nervøs over er masse, på festene er det jo mange "sprengkåte" mennesker og det drikkes i vildens sky og at det er disse russeknutene som innebærer seksuelle aktiviteter + feks løpe naken rundt mange andre. Jeg liker ikke tanken på at en annen gutt er nær henne og IVERTFALL ikke intime soner! Jeg blir snart gal av alle disse tankene og holder på og klikke snart... Er der normalt og være så nervøs. Sleit litt med sjalusi før men det har gått over til den milde grad.. Merker jeg rett og slett blir redd av dette. Hvis dere kunne informert meg littegrann hadde det vært fint. Takk for svar på forhånd

SVAR

Besvart 12.05.2012 20:20:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
account_circle