Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ønsker å gifte meg med min amerikanske kjæreste.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! Har lest litt rundt her, men finner liksom ikke helt de svarene jeg leter etter, så jeg spør selv. Jeg har en kjæreste som bor i USA (amerikansk statsborger) Han jobber i militæret så jeg får ikke sett han så ofte for tiden, men vi har veldig lyst til å gifte oss. Ikke pga oppholdstilatelse eller noe sånt, men rett og slett fordi vi elsker hverandre og synes det er helt ok å gjør det nå. Er det mulig ? Er det mye papir arbeid ? Må vi igjenom mye sånt oppholdstiltelses papirer, eller kan vi bare gifte oss å tenke på det senere? Jeg har planer om å bli i norge for å bli færdi med studier o.l og han har igjen 3-4 år i militæret. Vi har ikke planlagt så my etter det egentlig. Men er det bare dumt å gifte seg i en sån situation? Vi er begge 21 år og møtes litt her og der og tilbringer ferier sammen i USA.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer